torsdag 5 september 2013

Smultronställe - Chez Madame!

Om ni vill testa något nytt i helgen så rekommenderar jag en frukost på Chez madame. Det ligger på Falsterbogatan 1 i Malmö och specialiserar sig på ekologiska livsmedel som är fria från bl.a. färgämnen och konserveringsmedel. Det känns väl som ett bra sätt att starta dagen?

Vi var där förra helgen och beställde varsin frukosttallrik (de har några olika varianter att välja på) samt en blåbärsyoghurt och ett ägg till Lilleman. Caféet i sig är rätt oansenligt och ser väl ut som caféer gör mest egentligen, möjligtvis har de en lite mer intressant disk med bullar och andra godsaker. Gissa om vi blev överraskade när det här fina tornet kom in!


Hembakade scones, knäckebröd, frukt och grönsaker, ägg, yoghurt, rättvisemärkt kaffe och den godaste müslin jag ätit på länge! Den fina presentationen gjorde sitt till såklart. Lilleman var förtjust, han uppskattade speciellt att blåbärsyoghurten kom i en glasburk så han kunde roa sig med att öppna, ta en tugga, stänga. Öppna, ta en tugga, stänga. Öppna, ta en... ja, ni fattar.


Så där har ni det mina vänner, dagens tips! Ni hittar hemsidan till Chez Madame här, de serverar mer än frukost men det får ni upptäcka själva. Vi var supernöjda, och det känns extra gott när man vet att allt är ekologiskt, rent och bra för kroppen!

Fast kanske inte spirulinejuicen... den var sådär...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar